параборд

“Идеята за Paraboard се роди от една снимка. Попаднах на фотографията на съоръжението и просто си казах, че трябва да направя такова и в България”.

Tя е само на 16, а мисли като зрял човек. За нея социалния елемент е най-важен – ” На децата със специални нужди в България не са осигурени достъпни места за забавление, което бе една от водещите причини да го направя”.

Идеята за Paraboard се роди от една снимка

Стефани е любител на екстремните спортове и републикански шампион по уиндсърфинг. Тя създава първия лонгборд, приспособен за деца със специални нужди само преди няколко месеца.

Всеки, който познава дете, което би се зарадвало на този параборд, може да се свърже със страницата на Paraboard във Фейсбук или лично с мен. Чрез тази кауза се опитвам да докажа, че всяко дете заслужава да се забавлява и да живее

Параборд е изцяло за забавление, като също така носи и самочувствие на децата, които осъзнават, че могат сами да правят нещо., споделя за нас Симона.

“Изключително много хора ме подкрепиха в тази кауза и аз изпитвам неописуеми емоции, когато виждам, че всичките усилия дават резултати чрез усмивките на децата”.

Още вдъхновяващи истории – тук

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com