Има цяла индустрия, наречена мода за деца. В нея дизайнерите влагат много труд, за да създадат детски дрехи, които да се харесат едновременно на родителите и на децата и да са в крак с тенденциите. Вижте кои са най-интересните предложения за 2020 г.

Тенденции при момичетата:

Рокли с детайли и бродерии

Роклите са цветни, с бродерии на плодове, шевици, с цветни мотиви, в много шарени цветове. Идеята е всичко да бъде много атрактивно, а в същия момент стилно. Едноцветните рокли за момичета няма да са на почит през 2020 г., тъй като се залага на детайлите в една дреха.

Но водещите цветове, към които може да се насочите, освен фаворита ни – розовото, са лилаво, червено и бледо зелено

Блузи с яка, блузи с къдрици

Блузите са с къдрици на ръкавите или на талията, бели или ярки и изразителни пастелни цветове. Големите апликации върху блузите остават водещи (зайче, меченце, кученце и други).

Присъстват до голяма степен пайети и пухчета. Блузите с лица на анимационни герои са вечна тенденция, така че може да заложите и на тях, ако искате да сте в крак с модата с детските дрешки.

Клинове с котета

Разбира се, любимите ни модели на клинове с котешки лица на колената остават и таи година на мода. Може да ги съчетаете с рокля в искрящ цвят.

Тенденции при момчетата:

Бомбър якета

При момчетата най-смелите решения, които може да вземете при дрескода, е комбинацията на ярки цветове, например оранжево и синьо, червено и зелено. Чудесна би била цветовата комбинация в едно бомбър яке, което със сигурност оглавява класацията за 2020 г.

Деним с надписи или апликации

Колкото и клиширано да звучи денимът не е излизал от мода и пак е топ предложение за малчуганите. Облечете детето с дънково яке и дънки в подобен нюанс деним и съчетайте с ярка блуза, която да се открои от другите детайли. През 2020 г. ще е модерен денимът с апликации или рисунки.

Нови модели с тенденциите на 2020 г. можем да открите вече на Badu.bg

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com