Вашето дете има рожден ден и искате да го отпразнувате в яслата или градината? Днес ще ви представим уникалните торти от книжки за детската ясла и градина, направени с много любов от Bee happy events, на които също може да разчитате на добра организация за вашия празник, не само в детската градина!

Всички дечица се радват на поводи за почерпка и веселба, рожденикът получава куп подаръци и поздравления от приятелите в яслата или градината и учителите. Всичко е просто перфектно. Но ако по погрешка се подведете и влезете в държавна ясла или градина с шоколадова торта и лакомства за децата, това ще е проблем.

Вместо да се тревожите с какво ще почерпите децата в яслата и градината, ако не е с шоколадова торта, може да поръчате уникална торта от книжки, моливи, пастели, украсени с декорации от любимите герои на детето ви, надпис с името и цифрата за рождения ден от Bee happy events

Защо не може да вкарваме лакомства и торти за празниците в държавна ясла или градина?

При организиране на рожден ден на детето трябва да спазите изискването, че НЕ се разрешава внасянето на торти и други сладкарски изделия според Наредбата за здравословно хранене. С нея се забранява консумирането на торти и други сладкарски изделия, съдържащи свободни захари, които не са приготвени в детската градина.

Служители в детски градини са свидетели как почти всеки ден някой от техните възпитаници има рожден ден или друг празник и тортата е задължителната почерпка за децата. Сладкарските изделия обаче не са съобразени с дневния прием на захари за подрастващите и това може да отключи различни заболявания.

Затова преди да започнете да планирате подготовката за празника, трябва да се консултирате с учителя в групата и да се съобразите с техните изисквания. Като например дали може да внесете украса, каква да е тя, колко са дечицата в групата, за да планирате изненади за тях, вместо класическата почерпа.

И тук на помощ идва Тортаta от книжки за детската ясла и градина

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com