Ако търсите детска градина в София, но с усещане, че оставяте малчугана си в детски оазис, Under1Roof e мястото за вас. Тя е първата в България частна детска градина, създадена по британския модел за естествена детска среда, наричан още „оазис за децата в градска среда“.

Частна детска градина „Под 1 покрив“ е разположена в полите на Витоша, където децата играят, учат и се забавляват в сигурна и уютна атмосфера.

Децата обожават играта навън, дори и в лошо време. А какво по-хубаво от това детската им градина да има огромен естествено озеленен двор, разделен на отделни сектори и приспособен за различните възрастови групи, с разнообразни съоръжения за спорт и игра, всякакви удобства и атракциони и модерна и комфортна база, обновена през 2020 г. по последни тенденции в обзавеждането на детски заведения. Оазисът предоставя на децата и вътрешни зони за игри, 4 зали за обучение с естествена дневна светлина, индивидуални спални помещения, кабинет по психомоторика – за логопед и психолог, кабинет по музика и пиано, два закрити физкултурни салони.

Учене чрез игра

Философията на градината е, че ученето се случва най-успешно чрез игра, ето защо Under1Roof са създали подходяща стимулираща среда за децата, а обучението е базирано на одобрена програма от МОН,  развитие на социалните умения чрез академия „Нещата от живота“, както и обучение по английски език по британската програма Jolly Phonics, като учебният процес протича на два езика – на български и на английски.

Освен, че оставяйки детето там то ще се забавлява през целия ден, там ще го посрещнат опитни и отдадени професионалисти, които ще му предоставят много любов и грижа с персонално внимание, висок стандарт и качествено обучение, както и сигурност и домашен уют в приятелска среда. Детето със сигурност го очакват безгрижни дни с много здравословна храна и творчески занимания.

Забавленията, както споменахме, вече са гарантирани, но идеята на лицензирана детска градина ‚Под 1 покрив“ е децата не само да играят, но и да се учат на различни неща – как да решават логически задачи, да четат, да пишат диктовки, да се докоснат до финансовата култура и дигиталния свят, да се потопят в света на забавната математика, на химията, на природата и околния свят, на социалния свят, приказните герои. Градината предлага също занимания по актьорско майсторство, арт студио, танци, йога, боулинг, карате, шах и компютърна грамотност.

До 8 деца в група

Групите са малки с до 8 деца, а във връзка с COVID-19 Under1Roof са осигурили дезинфекция на помещенията преди и след края на деня, както и 3 пъти по време на деня в удобни за целта часови диапазон. Има и антибактериални UV ленти в климатизацията, които гарантират до 98% защита от бактерии и вируси, п пречистватели и овлажнители на въздуха с антиалергичен режим, бактерицидна лампа за дезинфекция на помещенията и уред за постоянен контрол на нивото на фини прахови частици.

За повече информация относно приема и таксата, може да се свържете с тях на 0884 509 670 и да ги посетите и последвате – https://under1roof.bg/

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com