Днес вратите си отваря детска школа “Бръмбарчета”, разположена в София, в кв. Редута, ул. Каймакчалан №61, в близост до парк “Гео Милев”. Тя функционира от над 5 месеца. Детската школа разполага със самостоятелен двор и две обширни помещения – за игра и за почивка, ще ви подсигури прекрасни условия за отглеждането на вашите малчугани от 10 месеца до 3-годишна възраст.

В “Бръмбарчета” ще ви посрещне квалифициран педагог с дългогодишен опит в грижата за малки деца и негов помощник, които имат индивидуално отношение към всяко дете, ще подходят с професионализъм и нежност към нуждите им. Групата поема максимум 10 дечица, за да може да бъде отдадено нужното внимание на всеки един малчуган.

В школата държат на взаимното доверие, тъй като това е изключително важно, за да се чувствате спокойни за вашето дете. В ежедневното отглеждане на децата прилагат и съвременните методи на преподаване и учене чрез игра, центърът разполага с редица Монтесори активности, интерактивни играчки и уреди, както и меки килимчета и кошара за по-малките.

В “Бръмбарчета” детето ви ще бъде обгрижвано с много любов, обсипано с внимание и заобиколено от приятелчета и ангажирано с интересни активности през целия ден, a с подходящото облекло, дори ще поиграе навън в снежното време.

Цената за целодневен престой за един месец е 750 лв., като има възможност и за почасово или полудневно посещение.

При всякакви въпроси от “Бръмбарчета” са на разположение, както на месинджър и вайбър, така и чрез обаждане на следните телефони: 0885 36 26 29, 0887 83 35 92.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com