Искате да сбъднете детската мечта? Частна детска ясла и градина „Детска мечта“ в Симеоново-Драгалевци, София, има чудесна база с приказен двор, интерактивен метод на обучение, отдава всичко на децата и техните емоции и нужди. Децата в ЧДГ „Детска Мечта“ се възпитават и учат в подкрепяща среда и са част от общност, свободни да се проявяват без страх, с увереност в себе си, фокусирани в силата си да променят света.

Обучението в ЧДГ „Детска Мечта“ се осъществява в модерно оборудвана материална база с голяма озеленена дворна площ, предразполагаща за уроци на открито, игри и спортни занимания на ул. „Проф. Боян Ничев“ 2. Ученето сред природата и чистия въздух, където децата се чувстват щастливи и свободни, е един от методите за интерактивно обучение на градината, а част от заниманията им се провеждат на открито в просторния им приказен двор.

Техният интерактивен метод на обучение е базиран на авторска система и проектно-базирано обучение, развиващи у децата знания, уменията на 21-ви век, четене и писане, творчески дейности, съчетани с песни и игри. Залагат на подхода, при който от ранна детска възраст възпитават емоционална интелигентност, която се развива хармонично с интелекта на детето.

ЧДГ „Детска Мечта“ включват и различни дейности, сред които втори чужд език, йога, джудо, танци, арт ателиета, екология, театър, редица занимания в сферата на науките, здравословното хранене, етикет, с които да възпитават в ценности и същевременно да открият скритите таланти на децата и да разкрият творческите им заложби. Преподаването на английски като втори език в „Детска Мечта“ е чрез  системата на Jolly English и Jolly Phonics. 

Децата на ЧДГ Детска Мечта се учат в подкрепяща среда и са част от общност, свободни да се проявяват без страх, с увереност в себе си, фокусирани в силата си да променят света.

Те изграждат умения за живота, решавайки житейски задачи.

Те творят, за да изразят своята креативност, чрез програма за мултисензорно учене.

Те имат проектно-базирано обучение и методология като подхождат индивидуално към всяко дете.

Те изследват чудесата на науката.

Те обичат книгите и четем всеки ден.

Те изграждат приятелства чрез игра.


Месечната такса е 980 лв. за ясла и 1200 лв. за градински групи, повече информация може да видите на сайта на градината https://detskamechta-bg.com или на тел. +359 882 502 809, +359 892 333 444. Email: detskamechta@gmail.com  и FB: https://www.facebook.com/detskamechta2020  /ясла и градина с лиценз по МОН (от 1г. до 7г.)

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com