Стимулираща, но и подкрепяща среда, която насърчава детската любознателност и укрепва самочувствието на детето, двуезично обучение на български и английски език, млад и висококвалифициран екип, който следва емоционалните и социалните потребности на най-малките.

Четейки тези редове, знаем, че мечтата на Дженифър Едуард  да предостави на децата спокойна и позитивна среда, в която децата да учат, играят и растат, щастливи и обичани, се е сбъднала и тя вече дори своя втори дом. След големия интерес към първата градина Bamboo Kids House в Драгалевци в София, на ул. Горска поляна 22, Дженифър отвори през март втори филиал, отново в квартала – на няколко крачки разстояние на ул. Папрат 14, отворен за всички родители, които искат децата им да растат щастливи и обгрижени.

В Bamboo Kids House постъпват деца от 1,5 до 6 г., а педагозите следват индивидуален подход, съобразен с интересите и потребностите на всяко дете, работят с малки групи от деца 10-15, с програма, създадена от педагози и детски психолози.

„Учим, докато играем и творим в позитивна среда“

В Bamboo Kids House педагозите вярват, че чрез играта и опита децата учат най-ефективно и мотивирано, а стимулирането на творческото мислене помага при решаването на различни проблеми.

Обучението в Bamboo Kids House е двуезично, уроците се преподават на български и на английски език. Интересен метод в ежеседмичната програма там е логопедичният куклен театър, имат и Монтесори кабинет, провеждат тематични уъркшопи и научни класове, като по този начин децата учат, докато се забавляват.

Творческите занимания също са важна част от програмата със своите арт кабинети,  допълнителни спортни дейности – танци, футбол и йога, както и кулинарни занимания за всеки празник.

Съвременни методи на работа, съсредоточени върху развитието на когнитивните и социалните умения на децата, обучителната програма с математика, български език, наука, музика, интензивно изучаване на английски език, с това се отличават в Bamboo Kids House, които освен това обединяват принципите на Монтесори педагогиката със съвременните методи на обучение. Целта на педагогическата програма е да подхранват интереса и любовта към знанието и ефективно да подготвят децата за най-престижните училища в България. Такса: 1200 лв., включва и храната.

За да научите повече, посетете https://bambookindi.com/ или се обадете на телефон: +359 885 74 68 32

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com