Съдът е категоричен – децата трябва да виждат баща си

Звездната двойка – Брад Пит и Анджелина Джоли са разделени от доста време, но сагата Бранджелина продължава все още в съда. Битката  за попечителството над шестте им деца тече с пълна сила.

Джоли има основно физическо попечителство над тях, но съдът я притиска да позволи на бившия си съпруг да ги вижда редовно, докато тя заснема филм интензивно през лятото.

Децата на Анджелина Джоли надали имат представа колко ще е трудно да се разберат родителите им.

Според съда липсата на комуникация между Брад Пит и децата му би била вредна за тях. Най-големият наследник на Анджелина и Брад, Мадокс, ще има право да избере сам колко точно време да прекарва с двамата си родители. Според съда Джоли е длъжна да предостави телефонните номера на 6-те деца на бившия си мъж, за да може той да им се обажда и да им пише, когато пожелае, а тя няма право да се намесва в комуникацията им.

Ако тя не изпълни препоръките на съда и попречи на наследниците си да контактуват с баща си, те ще й бъдат отнети.

12 принципа на кралското възпитание, които може да приложите вкъщи

Вече е изготвен и график за лятото, според който те могат да са с баща си смо нвлолкн дни през месеца и по няколко часа на ден. Но това не е всичко – всяка среща на актьора с децата трябва да се случва с присъствието на психолог.

Когато децата са изцяло с баща си, Анджелина има право да се обажда само веднъж дневно.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com