Всички сме наясно колко е трудно в днешно време да приемат детето в детска ясла или градина. Процесът може да отнеме време, а не всеки разполага с такова. Затова новооткритият детски център ДЕТЕгледане е толкова подходящ за всички родители. В него можете да оставите детето си за час, два, половин ден или даже цял.

От каква възраст приемат деца?

Важно е детето да може да ходи само. За целодневната занималня обаче е нужно детенцето да е готово да пропусне своята обедна почивка, тъй като центърът не разполага с кът за сън.

Къде се намира?

Зад мол ,,Парадайс”. Изключително удобна локация както за кола, така и за ползващите метрото спирка,”Витоша”.

Какво е работното време?

Детски център ДЕТЕгледане отваря в 08:30 сутринта и е на ваше разположение до 18:00 всеки делничен ден. Събота и неделя стартира своята дейност от 10:00 отново до 18:00. Няколко пъти в месеца през тези дни се организират и различни забавни и образователни работилнички.

Независимо от прекараното време в детския център вашето дете гарантирано ще бъде обгрижвано от педагози, които обичат работата си и приемат всеки мъник като част от общото ни семейство

Каква е таксата?

Заплащането се извършва в деня след престоя на детето, когато го оставяте за час, два или три. За час престой цената започва от 12 лв., като за всеки следващ час се намалява. Възможно е да се направи и абонамент, което дава и допълнителна отстъпка от цената. Най-гъвкав и предпочитан е абонаментът от 20 часа, който е с валидност от датата на закупуване до същата дата на следващия месец.

Какви документи са необходими за приема?

Никакви

Центърът разполага с просторно и светло помещение, съвременно оборудвано за обучение и забавление на деца до 6 години. За топлите и слънчеви дни имаме озеленен двор, предназначен за спорт и игри.

Храната?

В детски център ДЕТЕгледане може да донесете любимата храна на детето си, която е съобразена с неговото здравословно състояние. Пакетирани сладки храни, както и солети не се толерират. В центъра не се предлага храна, която може да закупите.

Екипът на центъра подхожда индивидуално към потребностите и характера на всяко дете, но и съумява да изгради умения за работа в екип, чувство за отговорност и дисциплина, умения за справяне в конкурентна среда, както и наблягане върху образователни умения под формата на игри.

Може да избирате между рисуване с пясък, арт работилница, състезателни игри и други

Няколко пъти в месеца в събота или неделя може да посетите центъра, където организират забавни и образователни мероприятия за деца.

Центърът са посещавали и няколко деца от различни националности

Моделирай рoждeния ден на своето дете в детски център ДЕТЕгледане

Може да наемете, украсите и организирате сами рождения ден на вашето съкровище, наемайки помещението за няколко часа.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com