Детска градина “Денива” – семеен тип е с две локации в София – в Манастирски ливади и в Борово в София. Частната градина е от семеен тип и предлага целодневно и почасово отглеждане на деца от 2 до 6 години, като заниманията, с които разнообразяват дните, които са най-различни всеки ден, започват от 8 часа сутринта и продължават до 18 часа вечерта.

Дечицата, освен че прекарват най-щастливо дните си, усвояват необходимите знания за съответната възраст, съобразена с държавните изисквания за детските градини. При желание от родителя в детската градина децата се обучават и на начален английски и руски език.

Освен обичайните занятия за деня, децата тренират и серия от упражнения, включени или в заниманията по йога, или по народни танци. Децата, които посещават детска градина „Слънчо“, получават професионална грижа от квалифицирани педагози и доказали се детегледачи с богат опит.

Вижте списъка на частните детски градини в София

Градината е с уникална атмосфера, толерира се взаимоуважение между деца и учители. Зачита се индивидуалността на всяко детенце в детската градина стимулират се талантите и уменията и учителите работят в насока децата да развиват своето “аз”.

Групите са малки от 15 децa. Условията са максимално приближени до семейната среда, където децата се чувстват комфортно. Месечната таксата е 960 лв.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com