Детски образователен център “Слънчеви Приказки” е мястото, където столичани могат да поверят най-ценното си на специалистите, а именно грижата за дечицата им. Мястото, сгушено в сърцето на града, в удобна локация на бул. Витоша №111, непосредствено до Южния парк, предлага грижа за деца от 2 до 5 години. Може да оставите малчугана ви целодневно, полудневно или почасово на обучените и отдадени на професията си педагози, които са с индивидуален подход към всяко мъниче. Те могат да работят с всяко дете според нуждите му, а предимството са малките групи с капацитет до 10 деца.

Арт ателиетата и учебната занималня отличават центъра, като го правят творческа работилница за малчуганите, като всяка седмица те практикуват приказна йога в понеделник и приказни народни танци всеки вторник. В сряда децата се обучават по английски език, а в четвъртък забавленията започват с приказно арт ателие, където рисуват, месят, моделират и правят малки чудеса с ръцете си. Петък пък е ден за музика с музикален педагог.

Заниманията са включени в месечните такси, а децата от полудневната форма също се възползват ot тях

Приказните занимания по изкуства и езици могат да ги посещават всички деца, записани в групата, тъй като изкуството е жизнено важно за развитието на всяко дете. Тези занимания са част от ежедневието на малчуганите в центъра. Освен тях, учителите всеки ден практикуват интересни и забавни образователни игри по „Валдорф – Щайнер метода“. Таксите са разумни спрямо локацията и заниманията в детския център.

Ритъмът на деня в центъра е съобразен с възрастта и нуждите на децата, като посрещането е в диапазона 08:30 – 09:30, а до 10:00ч. се извършва т. нар. сутрешен кръг, който включва игри за раздвижване и начало на деня. В 10:00 ч. децата получават лека закуска плод и чай, а до 12:00 ч. продължават арт ателиетата и заниманията по седмичния график – изкуства и езици – танци, английски, йога, музика. Обядът е от 12:00 до 13:00 ч., а след това до 15:00 ч. е време за почивка или следобеден сън. От 15:00 до 16:00 ч. продължава следобедната закуска, а от 16:00 до 17 :00 ч. е време за образователни игри. От 18:00 до 19:00 ч. децата се взимат от родителите им.

Детският център работи през юли и август и тогава малчуганите, освен да играят в боровата гора в сърцето на града, посещават организирани излети на Витоша.

За повече информация, може да се свържете с детския център на този телефон –  089 628 3443 или да посетите Фейсбук страницата им.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com