Къща за деца ”La Casa” отваря вратите си през октомври за своите нови приятели. Това прекрасно и уютно кътче, само на метри от Борисовата градина, създава топла и близка до семейната среда грижа от обучени специалисти, по метода на Мария Монтесори.

Базата, която има чудесен двор със зеленина, разполага с 18 места за деца от 2 до 5 години в часовия диапазон от 8:30 до 18 ч., като има опция и за полудневно посещение

В ”La Casa” са подсигурени закуска, обяд и следобедна закуска, всекидневни учебни дейности, съобразени с възрастта на децата, анимания по танци, йога, куклен театър, всекидневни игри навън.

Веднъж на всеки две седмици ще има кулинарен ден, в който децата сами ще приготвят нещо вкусно за хапване. Детският център осигурява посещение от детски психолог всеки месец, както и изучаване на английски език по избор.

Заобикалящата среда на детето трябва да е богата на елементи и мотиви, които да възбуждат интереса му и да го подканят да експериментира самостоятелно, затова и в ”La Casa” ще видите много монтесори играчки, с които децата могат да готвят, майсторят, да пазаруват от супермаркет и да се потопят в приказките на кукления театър, както и редица други занимателни игри и книжки.

За повече информация, може да се свържете с екипа на телефон – 0893550660

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com