Непълнолетна майка и баща с криминално минало употребяват райски газ пред очите на тяхното бебе на видимо годинка на морето – това видяхме всички в последните дни в социалните мрежи. Случаят отприщи вълна от възмущение в социалните мрежи. Институциите се самосезираха.

“Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте всички. Не сме давали балони с райски газ на бебето, само ние с баща му ги дишахме”, споделя най-нагло тя в социалната мрежа

„На ден в България има страшно много мъже и жени, които пият и се карат, и правят какво ли не пред децата си. А моето дете е видяло как надувам един балон“, допълва още младата майка.

Майката всъщност е Никол Цанева от Пловдив и е непълнолетна, твърдят познати на семейството. Бащата Любомир, който има характерна татуировка по ръката на автомат “Калашников”, притежава криминални регистрации в града под тепетата, пише Труд.

Властите го познават именно покрай това, че е разпространявал дрога сред подрастващи. 

Майки от Пловдив настояват социалните да разследват случая и в какви условия се отглежда бебето.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com