Милена Иванова

Фейсбук осъмна със шокиращ клип от детската градина ОДЗ „Брезичка“ в Бургас. Видеото е заснето със скрита камера, а на него се вижда как учителката Милена Иванова бие с пръчка децата от група “Мики маус”, скубе и обижда с думите “малоумник” и изказва реплики като “утре да ви няма”.

Сутринта, след като видеото стана хит в интернет, тя си подаде оставката. А ние разровихме около скандалната учителка Милена Иванова и видяхме, че е била наградена от кмета на Бургас през 2016 г. “за дългогодишна работа и високи постижения в интегрираното обучение и възпитание на деца със специфични потребности”.

В свое интервю днес Иванова посочва, че имала лични проблеми, но не се оправдавала с това.

Тук може да видите видеото

Кадрите са заснети от загрижени родители, които се усъмнили, че детето им преживява тормоз в градината и си идва насинено и травмирано.

На клипа се вижда и друга учителка – Светла Петрова, която най-вероятно също ще подаде оставката си. По думите й в групата имало 37 деца и всички обичали възпитателката си Милена.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com