В началото на септември врати отвори вторият филиал на “Изследователи” в кв. Изток, на ул.Тинтява 1А. “Изледователи” е място за деца от 1 до 5г.  с двуезично обучение на български и английски език в просторна и приятна среда. 

Възпитанието и обучението на децата се провежда в групи между 15-18 деца, които са разделени според възрастта в три просторни и светли учебни стаи.

Разполагат с нова и луксозна база, изградена специално за децата, простоен озеленен 350 кв.м. двор, който ще посрещне най-игривите и смели
малчугани, за да се потопят в един вълшебен свят на игри.  

За физическата подготовка има  физкултурен салон, в който ще се провеждат психомоторни упражнения, както и допълнителни дейности като танци, айкидо и др. 

С децата работи екип от опитни педагози и арт терапевти, които се водят от стандартите за развитие и учене в ранното детство, разработени от водещи специалисти по детско развитие в България.

За да се погрижат за здравето на децата имат и специално изградена солна стая, а всяка сутрин медицинската сестра ще посреща децата със задължителния преглед и разбира се усмивка.

„Изследователи“ предлагат:

  • Малки групи  
  • Три учебни стаи
  • Двуезично обучение
  • Арт и творчески дейности
  • Просторен двор
  • Музика
  • Образователни материали, одобрени от МОН

Родителите получават ежедневна обратна връзка по отношение на обучителния процес на детето, комуникацията с другите деца, срещаните трудности в обучението и общуването и всички останали аспекти на ежедневието.

*Предлагат целодневен вариант на посещение с такса от 1250 лв.

В таксата е включено двуезично обучение, учебни материали, уроци по музика и храна от детска кухня “Фуристо”

www.explorers.bg

+359 885 84 65 54

+359 885 39 11 11

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com