Детето ти е новият Пикасо и обича да рисува по стените? Цялото ти жилище е обрисувано в пастели и маркери, а ти не знаеш какво да правиш? Ами ако имаше креативен, екосъобразен и лесен за игра сглобяване и съхранение продукт, с който той да си играе? Рециклируема играчка, която може да комбинира забавление и образование в едно?

My Toy е уникална, екосъобразна играчка — първа по вида си на българския пазар — която се трансформира и в поле за рисуване, и в ролева игра, според въображението и нуждите на Вашето дете. My Toy предлага и декорация и украса за рожденни дни и събития.
Играчките на My Toy включват картонена къща за оцветяване, играчки за ролева игра, интерактивна класна стая и дори сцена за въображаема игра. Освен това, My Toy:

 1. Насърчава креативност, себеизразяване и двигателни умения при децата
 2. Играчките могат да бъдат персонализирани спрямо любимите герои и сюжети на Вашето дете
 3. Олекотено велпапе, от което са направени играчките, е рециклируемо и позволява оцветяването да бъде повече от просто нанасяне на цветове – то става форма на себеизразяване, среда за въображаема игра и начин за трупане на нови знания
 4. Сглобяването и съхранението на всички продукти е бързо и лесно

Една игра – множество ползи за развитието

Магията на картонената къща за оцветяване не се крие в нейната структура, а в безбройните възможности, които разкрива в сърцата и умовете на децата. Картонената къща за оцветяване не е просто обичайна къща за игра. С внимание към детайла, тя предоставя уникално пространство, където радостта от оцветяването се превръща във вълшебно пътешествие. Обикновените повърхности на къщата се превръщат в платно за артистично изразяване, готово да бъде украсено с живите нюанси на детското въображение. Играта подпомага развитието на концентрацията, търпението, уменията за решаване на проблеми, самочувствието, независимостта на децата, творческото мислене и себеизразяването, както и комуникативните умения. My Toy е зелената алтернатива на всеки традиционен модел на детска игра, която цели отключването на автентичността на всяко дете.

Подходяща както за вкъщи, така и за детски градини, парти центрове и специални поводи

Картонената къща за оцветяване е универсална детска играчка с множество възможности за различни начини на игра: от оцветяване до развиване на въображението. Това не само отговаря на разнообразните предпочитания на децата, но и насърчава социалното взаимодействие и екипната работа, докато играят и оцветяват заедно.

Стимулирай детското въображение и независимост

Изборът на цветове и решението къде да ги приложат стимулират уменията за вземане на решения и развиват чувството за собственост към творбата на детето. Децата не просто оцветяват – те създават разкази, строят истории и обитават светове, оформени от техните фантазии. Този процес на игра с въображение стимулира когнитивното развитие, подобрява уменията за решаване на проблеми и разширява границите на творчеството.

Може да изберете от асортимента:

Бяла Къща за Оцветяване

Тя вдъхновява и забавлява деца на възраст от 3 до 7 години. Докато те оцветяват и трансформират белите стени в платно за рисуване, отключват своето въображение и му вдъхват живот.

Картонена Къща за Оцветяване „Научи Цифрите и Нови Думи“

Картонената Къща за Оцветяване “Научи Цифрите и Нови Думи” има върху себе си числа, азбуката, думи, математически задачи за решаване и пунктуационни символи и е мечтаната домашна класна стая на вашето дете. Всичко това помага на децата да научават нови неща и упражняват своите знания по забавен начин. Децата се запознават с основните математически и лингвистични понятия, докато участват в творчески дейности.

Голяма Къща за Кукли за Оцветяване

Голямата Къща за Кукли за Оцветяване отключва потенциала на Вашето дете – да бъде художник. Децата могат да декорират къщата с мебели и аксесоари по техен вкус, което помага за творческото себеизразяване, визуалното мислене и способността на децата да визуализират и декорират пространства.

Картонена Ракета „Стигни в Космоса“

Да полетим в космоса? Децата стават астронавти и играят роли в открития космос с картонената ракета, освен това белите стени на ракетата са поле за креативност и себеизразяване, които подобрява социалните и комуникативни умения на децата, тъй като те стават част от алтернативни реалности на тяхното въображение.

My toy за твоя празник или тържество

My Toy ще превърне всеки един детски рожден ден в незабравимо събитие, както за главния герой или героиня, така и за неговите родители и гости! Изберете тема или сюжет и My Toy ще го превърне в реалност. Всяка украса, декорация и парти изработка може да бъде персонализирана за Вашия специален ден.

 • декорация за партита и рождени дни
 • добавяне на специални предмети и украшения, цифри, букви и др.
 • тематичен фотокът за торта с арки и декорации
 • тематични декорации с любими герои на Вашето дете
 • 3D стена с люлка за момичета и момчета
 • тематични парти надписи и аксесоари
 • рамки, стойки и кутии
 • знаци и табели от велпапе
 • детски играчки от велпапе
 • театрални и филмови декори
detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com