От Пиклер триъгълници до безкрайни възможности – където физическото развитие среща творческата игра – запознай се с Mam Toys – бранд за детски играчки, които са с ултра качество, функционални, безопасни и цветни. 

Всеки малък бизнес има своята история. Това е историята на едно младо семейство, започнала преди малко повече от 2 години, когато малкият им син проходил и подхранвани от любов и малко родителска изобретателност, създали безопасна катерушка, за да се катери малкият Матео и играе до насита. Както всеки нов бизнес, всичко започва от назряла нужда, а именно нуждата от подходяща, сгъваема и компактна катерушка за техния малък дом, на която сина им да се катери в безопасна среда. Подтикнати от желанието им да притежават катерушка подходяща за техния дом и като размери и като стил, те създават първите си сгъваеми Пиклер триъгълници.

С времето печелят доверието на стотици родители и стават част от развитието на техните деца 💛 Mam Toys има една ясна цел – да предостави на децата иновативни и качествени дървени играчки, които съчетават развитие и забавление. В играчките на Mam Toys, те успяват да открият:

  • Топ качество на изпълнение
  • Висок клас използвани материали – брезов шперплат и широколистна дървесина
  • Максимална безопасност за техния малчуган
  • Компактност и сгъваемост на продукта
  • Възможност за създаване на индивидуални комбинации БЕЗ оскъпяване

С тази статия ви подаряваме 10% отстъпка с код gradini10

Знаеш ли, че децата, които редовно се занимават с катерене имат по-високи резултати в етапите на физическото развитие? В хода на играта и безкрайното забавление катерушките, като триъгълника на Пиклер, Монтесори кулата и арката за катерене успяват да подхранят физическия и когнитивен растеж на децата.  Всяко изкачване на малчугана спомага за изграждане на сила и ловкост, развивайки грубата моторика.

По-добра ориентация: Навигирането на детето по катерушката подобрява неговата ориентация. Този процес слага основите за бъдещо решаване на проблеми, като детето се учи да се ориентира в пространството.

Събуждане на въображението: Дървените играчки създават възможности за непрекъснато развиване на въображението. Например, Пиклер триъгълникът може да се превърне във вълшебен замък, висока планина, палатка или тайно скривалище, стимулирайки творческото мислене на детето.

По-добър баланс и координация: Балансиращите движения напред и нагоре, свързани с играта с дървени играчки, допринасят за развитието на чувството за баланс и координация на детето. Този опит е ключов фактор за успешното преодоляване на бъдещи предизвикателства и приключения в живота.

Така, дървените играчки играят важна роля в обогатяването на детското развитие в областта на грубата моторика, ориентацията, въображението, баланса и координацията.

Тодлър триъгълник на Пиклер

Този Пиклер триъгълник предоставя перфектното съчетание между удобство и творческо развитие. Проектиран с внимание към твоя дом, той се сгъва лесно след като играта приключи, осигурявайки пространство за детето. 

Пиклер триъгълниците на Mam Toys не са обикновени играчки. Те могат да бъдат персонализирани в цветове и стилове, отразяващи уникалността на твоето дете. 

От първите бебешки стъпки до големите приключения, Тодлър Пиклер триъгълникът на Mam Toys е подходящ за деца от 6 месеца до 6 години. Това не е просто играчка, а е дългогодишно приключение и развитие. Детето може да развихри въображението си и да го използва като структура за катерене, палатка за къмпинг или тунел за невероятни приключения. Създаден ръчно в България от първокачествен брезов шперплат и с внимание към най-малкия детайл, той може да се използва, както у дома, така и навън при слънчево време.

Бейби триъгълник на Пиклер

Бейби Пиклер триъгълникът е идеалния спътник в развитието и забавлението на твоя малчуган. Подходящ за деца от 6 месеца до към 3 годишна възраст, той обещава часове радост и удоволствие както у дома, така и на открито. Рампата за катерене – Пързалка 2-в-1 е идеалното допълнение към моделите Бейби и Тодлър Пиклер триъгълници от Mam Toys. Съчетайте ги, за да създадете уютно и образователно пространство за вашето дете. Размерите на рампата – 110 см дължина и 41 см ширина и предоставят безкрайно забавление и предизвикателства за вашето дете. С едната страна катерете, с другата пързалка – идеално за усъвършенстване на двигателните умения.

Сгъваема Монтесори Арка

Първата по рода си сгъваема Монтесори арка в България и портал към безкрайни приключения и игри на твоето дете. Тази Монтесори арка е висока на 46 см, обхваща 65 см ширина и се простира на 96 см дължина, създавайки център за въображение и изследване на твоето дете. Големият ѝ размер гарантира, че всяка игрова сесия ще се превърне в грандиозно приключение. Сгъваемата арка е подходяща за деца от 6 месеца до към 5 годишна възраст. И тук рампата за катерене – пързалка 2-в-1 ще допълни перфектно арката и ще създаде площадка за игра и учене.

3-в-1 сет за приключенци

Комплектът за приключения 3-в-1 е набор за игра, който обединява Тодлър триъгълник на Пиклер, сгъваемата арка и рампа, създавайки безпроблемна и безкрайна игрова площадка за вашите малки изследователи вкъщи или в двора. Наблюдавайте как вашето дете катери, изследва и развива основни двигателни умения. Подходящи за деца от прохождане до 6 години, това е катерушка, която расте заедно с вашето дете.

Проектиран с оглед на съвременния начин на живот, комплектът за приключения не предоставя само обширно игрово изживяване, но и удобство. Сгъваемите функции на арката гарантират, че можете лесно да приберете комплекта, когато времето за игра приключи, като увеличите максимално личното си пространство.

Сгъваема обучителна кула Монтесори

Монтесори кулата цели да развие у децата независимост и самостоятелност, следвайки принципите на Монтесори философията. Това е здрава и стабилна, но преносима и сгъваема конструкция, позволяваща на децата безопасно да достигнат кухненски плотове и други високи места, участвайки активно в ежедневните дейности на родителите. Кулата e подходяща за деца от 18 м. нагоре и е създадена с мисъл за безопасността на децата – с двоен предпазен парапет и допълнителна защита против инциденти. Изработена от висококачествен брезов шперплат за издръжливост и дълготрайност, Монтесори кулата е с внимателно обработени повърхности, без остри ръбове или грапави повърхности.

Възползвай се от специалния ни код за 10% отстъпка gradini10 и помогни на любимо дете да изживее истински моменти на щастие с играчките на Mam Toys. Кликни тук!

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com