Ако вкъщи имате един малък Пикасо, то тази статия ще е полезна вас 🙂

Насърчаването на артистичния талант при малките деца е много важно за последващото им развитие, стига техният последен шедьовър да не попадне на стените ви. Децата могат да се отнасят към света и белите стени в стаята им, като към своето платно за рисуване, което може да ви създаде допълнителен стрес. Не би ли било чудесно, ако децата ви имаха обособена зона, за да пуснат с пълна сила вътрешния си Пикасо?

Защо да позволите на децата ви да рисуват по стените на къщата? Как това може да доведе до забавни моменти за детето и много по-малко стрес за вас?

12 принципа на кралското възпитание, които може да приложите вкъщи

Картонени къщи от Дисплейко

Детски стаи за момчета в сиво и синьо

Бяла къща за оцветяване – вижте тук

За да запазите стените вкъщи бели, но и да стимулирате таланта на вашето дете, на помощ идват картонените къщи от Дисплейко. Те позволяват на детето да се отдаде на игри с часове, да оцветява стените, покрива, вратата на къщата, без реално да имате последствия от това върху дома си. Къщите са направени от лесно сгъваем еко картон, който позволява съвсем лесно да сглобите детска къща на мечтите. А защо това да не стане и любимото скривалище на вашето дете?

Картонена къща – научи цифрите и нови думи – вижте тук

Докато вашето дете рисува по мечтана си къща, то може и да учи лесно думите, изписани върху нея, както и да научи цифрите по-лесно. От едната страна на къщата ще видите най-популярните думички, които вашият малчуган може да спелува по срички, а от другата, когато стане по-голямо, ще може да смята с лекота.

Още идеи за обзавеждане, но на момичешки стаи

Шкаф за играчки и книги – вижте тук

Освен че помага за лесна и бърза организация на предмети, шкафът от картон може да бъде и изрисуван и персонализиран от всеки един малък художник вкъщи, без да се притеснявате от това, че детето рисува по шкафчето си.

Още картонени изненади…

За малките откриватели на Космоса и галактиката Дисплейко са проектирали картонена космическа ракета, чрез която детето ще се впусне в гарантирано приключение. След като успее да обиколи Космоса, детето може да се качи на своя картонен влак стрела и да си представя, че посещава местата, за които чете в любими си книги. Да пътува да безлюдни тропически острови, да покорява високи върхове и да влиза в скрити пещери. Приключението е гарантирано.

Статията е в колаборация с Дисплейко.

detskitegradini.com
Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com