Кой не обича да гледа красивия сняг, който се сипе през зимата и носи със себе си спокойствие и тишина, както и хиляди забавления. Както се казва в стихотворението на Младен Исаев:

“Сняг се сипе на звездички
над полета и горички —
и земята става цяла
като в приказките бяла…”

Ако припознавате тази зимна картина, като своя и се вдъхновявате от всички възможности, които дава снега, както за вас, така и за вашите деца, то вероятно сте намислили нещо весело за идващата ваканция или за края на седмицата. Забавлението с шейни съществува, откакто и снегът и във времето те са се променяли и усъвършенствали в най-различни големини и форми, за да можем да му се радваме по всякакъв начин.

Детски шейни за всякакви възрасти: къде да ги намерим?

На страниците на Магазинвелосипеди.com ще откриете разнообразие от видове и размери шейни, между които и малки – тип лопатка и големи, като познатите от миналото “Чук и Гек”, които стават и за малки за големи, както и резервни части за шейните.

Детски шейни за всякакви възрасти: къде да ги намерим?

В онлайн магазина за детски шейни Магазинвелосипеди.com можете да откриете дори варианти, подходящи за температури от порядъка на -32°С, както и възможности за съвместно пързаляне, за дърпане и др., а в Detskitegradini.com можете да намерите наръчник за родителя за актуалните въпроси, свързани с децата. Шейните за двама могат да дарят с усмивка и вас и вашите деца, пързаляйки се в тандем.

По-големите метални шейни, които са с пластмасови плъзгачи и достатъчно голямо кормило, издържат водач до 55 килограма, което означава, че и по-фините възрастни могат да се възползват от веселието, наравно с децата, което е несравнимо усещане, връщащо към спомените от миналото, когато се пързаляхме кой с каквото намери. Времената, в които не разполагахме с толкова възможности, провокираха въпбражението и можехме да сътворим детска шейна от всякакви материали.

Детски шейни за всякакви възрасти: къде да ги намерим?

Спомняте ли си найлоните, с които се спускахме по баирите по цели дни? Единственият недостатък на тази веселба беше, че не рядко завършваше с раздрани панталони. За това пък днес има мини шейни във вид на лопатки или легенчета, които предпазват от нараняване и са удобни за ползване с наличната дръжка и освен това са на много ниски цени.

Закаляване на детето в ранна възраст

В страниците на Магазинвелосипеди.com ще намерите още и по-скоростни варианти детски шейни с омекотена седалка и са с възможности за украсяване с различни стикери. Изберете най-доброто за вас и вашите деца, за да може забавлението през зимните снежни дни да не спира. След като сме дарени с прекрасна природа и четири сезона, то си заслужава да се възползваме от всеки уникален миг, нали?

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com