дигиталния маркетинг

Дигиталният маркетинг, начинът на общуване онлайн, просперитетът и онлайн бизнесът предизвикват все повече дами да се насочат именно към този сектор.

В последните години тенденцията за по-приятелска среда в работното място навлиза с пълни сили.

Причините, най-вече се крият в това, че онлайн секторът позволява да се работи от различни точки, не само в България, но и в света, няма регламентирано време, а и възнаграждението е сравнително по-голямо, отколкото при останалите отрасли.

Един от големите проблеми на майките е загубата на работа по време на майчинство.

Заради нелоялни работодатели все повече жени остават ощетени и няма къде да се върнат на работа след навършването на втората година на детето

Майките искат да имат приход, различен от държавните обезщетения. Ама разбира се, все пак втората година е по-малък дори и от минимлната работна заплата… За тази цел те избират да са фрилансъри. А броят им се увеличава с около 70% за последните две години. Бонусите да работиш вкъщи са, че прекарваш повече време с детето си и не изпадаш в ситуация да избираш между “частна градина” или “бавачка”, защото в държавната просто няма места..

Вие дигитална мама ли сте? Ако отговорът е „да“, то тогава можете да коментирате с какво точно се занимавате


Детайлно проучване на служители на W-SEO.com установи, че все повече дами обслужват големи компании, оптимизирайки сайтовете им – извършвайки различни SEO услуги.

Всеки мениджър, предимно мъж, знае, че ако наеме жнеа, съществува притеснението дали тя няма да излезне в майчинство. Това е другата причина, поради която майката може да работи по всяко време, във всякакво състояние, и като цяло стига да има времето да седне зад компютър и да има ноу-хау.

Тази мобилност я има в сравнително малко професии, където позволяват улеснен работен план, без строго регламентирано работно време, дни, часове.

Дигиталният маркетинг предлага широк спектър от услуги, които една жена може да изработва или предлага. Предлагат се и редица обучения за целта.

За да разберете дали да се захванете с фрийлансърство и да се гмурнете в дигиталните среди – задайте си тези въпроси:

  • Какъв е приоритетът ми – семейство или кариера?
  • От какво работно време имам нужда? Мога ли да работя, докато детето спи, има ли кой да ми помогне с детето, ако имам много задачи?
  • Каква ще е тарифата ми? На час или на свършена работа?
  • Каква сума ще ми трябва, за да се справям със семейните разходи?
  • В какво съм най-добра и мога ли да изкарвам пари от това?

Изповедта на Мария – майка – кариеристка

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com