Повечето тук я познават като блогър, а вече и влогър. Снима и разказва. Това е нейният начин да споделя красивото, полезното и любопитното около нея. Тя е мама с детенце на 1г. – Максим, астролог по душа, блогър по хоби, а в професионален план се занимава с маркетинг и онлайн търговия (www.toptrends.bg). В каналите ѝ реално няма нищо кой знае колко софистицирано, но пък изобилстват искреност и момичешко настроение. Обича да бъде от помощ със съвет, базиран винаги на личния опит, а и обожава да се сприятелява с нови хора. Вероятно единственото недопустимо в блога би било да пише за нещо, което не я интересува. Това е и причината да блогва умерено често, избирателно. Тя е Polina Sofia.

Поли, кое е най-трудното нещо в майчинството?

Най-предизвикателното за мен е създаване на т.нар. чисти часове с детето. Без паралелно домакинстване, без мултитаскване с работа, а само истински игриво и хубаво прекарано време с Макси. Такова време наричам пълноценно, без разфокусиране. Такова време се старая да намирам всеки ден с Макси и те са ми най-трудни, но и най-щастливи!

Как поддържаш форма? Сподели ни някоя тайна.

Няма тайни, нито трикове, момичета. Качествена храна, калориен дефицит и спорт. Това е.

Бизнес и семейство – къде е балансът?

С график и умение на делигиране в работен аспект и с услуги на страхотна детегледачка в личен аспект. 

Какво би посъветвала жените, изгубили мотивация за работа след майчинството?

Децата порастват и се учат с нас като гъби. Лично аз искам да съм интересен събеседник за Макси, това много ме мотивира да се развивам.

Кои са трите най-важни универсални съставки за щастлив живот?

Приемане с усмивка на грешките като част от пътя (да не забравяме, само пасивни и мързеливи хора не грешат, всички останали грешим и се учим); прекъсване на излишни контакти в обкръжението и социални мрежи; спестявания.

Ти споделяш за живота си, според някои хора твърде много, къде е границата на личното пространство и на това да споделяш ежедневието си? 

Границата е субективна, както се досещатe. Както и почти всичко в живота. Всеки споделя точно толкова, колкото прецени за редно. Моята преценка е налице. 🙂

Кога планираш да пуснеш Макси на ясла или чак на градина? 

След навършени 2г. ще мисля по въпроса. Раничко е още. Искам първо да се научи стабилно да върви, да пада и да става с кураж, да се научи да се храни самостоятелно и да ходи на гърне. 🙂

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com