Украсете дървеното легълце с обиколник

Детското легълце е един от най-важните мебели в една детска стая. Имайте предвид, че новородените бебенца прекарват средно цели 16 часа от денонощието си в сън, като 90% от това време, те ще спят в своето легълце. Именно тази покупка и начина, по който ще го декорирате, са две от най-важните неща, които трябва да предвидите преди детето да се роди и да бъдете изписани от родилното.

В тази статия ви представяме бранда Blossom Bay Decor, чиито ръчно изработени аксесоари биха паснали перфектно на детското ви легълце.

Обиколниците са един задължителен аксесоар към детското легълце. Освен, че правят легълцето по-стилно и цветно, обиколниците предпазват бебенцата от нараняване, тъй като след третия, четвъртия месец бебетата започват доста да се въртят в леглото и да размахват ръце и крака към страниците, а ако леглото ви е дървено, е възможно бебенцето да не прецени силата си и да се удари. А малко по-големи, децата направо промушват крачета и ръчички през тях с целта да излязат. Този аксесоар има ролята на пазител на бебенцата в леглото.

Залагайки на ръчно изработените обиколници от Blossom, получавате артикул от висококачествен мек хипоалергичен силиконов пух и 100% памучен плат, необработван с химикали. Тъй като всеки един обиколник се изработва ръчно, по поръчка, можете да избирате от над 30 цвята в палитрата на бранда и да съчетаете цветово обиколника с интериора на стаята. Дължината на всеки обиколник може да варира спрямо вашето детско легълце или вашите конкретни нужди. Предлагат се и спални комплекти в цвета на обикнолника.

Грижата за обиколниците е лесна, те могат да се перат на ръка, в пералня на 30 °C с нежен цикъл или на химическо чистене. Обиколникът може да се използва и като мека възглавница, вплетена в кръг и поставена върху други мебели, както и декорация за спалня.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com