Кое е най-важното при избор на детска раничка? Издръжливостта? Платът? Цената? Не!

Усмивката на детето, когато я види за първи път.. Това е критерият, по който трябва да се водите при избор на детска раничка за детска ясла, градина или училище. Именно такъв продукт сме избрали да ви представим малко преди започването на новата учебна година –
ръчно ушити ранички от Marti’s Heaven.

Детската раничка е сякаш картина – с любимите десени – балерини, дракони, хипопотами и чудовища, лами, автомобили и самолети, феи и мъфини, и други висококачествени, шарени и щури принтове.
Има нещо магическо в тях, сякаш гледаш как една детска фантазия оживява върху плата.

А Марти – човекът, който стои зад всеки един шев, е вплела толкова много емоции и детски усмивки в своите ранички. „Когато голямата ни дъщеря тръгна на градина, за мен това беше едно от най-важните събития в живота. Исках да избера най-най-най хубавата раничка, с която моето съкровище да се радва, че ходи на детска градина. Нямах чак толкова много изисквания.

Исках да е лека, за да може Маги да си я носи сама, да събира всичко необходимо, да е цветна и да може да се пере. Това е. Тръгнах да търся с огромно желание и много скоро разбрах, че на пазара просто няма детска раничка за градина, която да отговаря на моите изисквания като родител“, споделя Марти. И така тя решава да ушие на своето дете уникална раничка.

След хилядната бройка Марти не спира да радва децата с нови десени и качествени платове, така че раничката да е възможно най издръжлива, но и шарена и весела.

Задната част на детската раница е изработена от здрав дънков плат, който е много устойчив при пране, не пуска цвят и е наистина издръжлив при натоварване. На лицето на раничката има светлоотразителна лента, за да може дори и вечер малчуганите да са в безопастност.

Презрамките се регулират и по този начин раничката е подходяща и за дечица на 1 година и са изключително леки. Всяка раничка има бадж с името на детето, так че детето да е сигурно, че няма да сбърка своята раничка в детската ясла или градина или на площадката за игра. И не на последно място Marti’s Heaven дават доживотна гаранция на всички ръчно изработени творения.

А дори и след многократно пране, десенът няма да избледнее, а ще си остане все така прекрасно ярък и наситен.

Статията е в партньотство с Marti’s heaven.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com