детски стаи за момичета

Детски стаи за момичета в розово, сиво и бяло 

Детски стаи за вашето малко съкровище – търсите креативни идеи за малко пари? Важно е да направите спалнята практична за вас и с приятна атмосферата за вашето ангелче.

Вижте какво ни предлага Pinterest за момичешките спални.  Какъвто и да е изборът ви за обзавеждане, не забравяйте, че детският матрак е важна част, от която зависи и здравето на вашето дете.

Няколко съвета за декорация и подредба на детска стая: 

Цветовете на стените трябва да са меки и топли на основните стени, докато при стикерите на стената може да лавирате от цикламови кръгове до изскрящо златисто – може да имате един цветен акцент покрай леглото или около къта за игра, но не трябва да прекалявате с тях. 

Стикери за декорация – един или най-много два акцента в стаята са достатъчни

Kътът за игра или ъгълчето, както го наричат много интериорни дизайнери, е вторият най-важен елемент след спалнята. Той може да е по-комфортен с малка масичка с няколко столчета или пуф или по-креативен – с килим пъзел, балдахин, имитиращ палатка или бюро с множество пластмасови кутии с играчки и джунджурии. Може да монтирате люлка, хамак, да направите къща за игра.

Мебелите трябва да са възможно най-безопасните според възрастта на детето. Не трябва да са с остри ръбове или да са твърде тежки и масивни – има опасност от преобръщане, а това може да е смъртоносно.

Детските мебели се изработват от много по-леки материали. Нямат остри ръбове или тежки врати или чекмеджета. Ако не държите на класическите варианти на мебелировка, вижте няколко интересни открити гардеробни, без мебели.

Детски стаи за момчета

2 COMMENTS

  1. Здравейте, Соня,
    Открихме сайт – дилър на марката Natart. Тя е Канадска, което оскъпява доста продукта –
    http://www.bambibaby.com/shop-by-brand/natart/natart-alexa/natart-alexa-4-in-1-convertible-crib-without-rails .

    Въпреки, че в статията е отбелязано, че предлагаме идеи за по-ниско бюджетни детски стаи, обзавеждането е с по-високи цени, тъй като мебелите са предимно от чужбина. Възможно е да има копия на марката, които да са на по-ниски цени. Ще проверим и ще ви уведомим допълнително.

    Благодаря за интереса!

  2. Здравейте,бихме искали да разберем от къде може да поръчаме детското креватче от втората снимка от горе на долу.Благодаря предварително.