Детски стаи за момичета в розово, сиво и бяло 

Детски стаи за вашето малко съкровище – търсите креативни идеи за малко пари? Важно е да направите спалнята практична за вас и с приятна атмосферата за вашето ангелче.

Вижте какво ни предлага Pinterest за момичешките спални.  Какъвто и да е изборът ви за обзавеждане, не забравяйте, че детският матрак е важна част, от която зависи и здравето на вашето дете.

Няколко съвета за декорация и подредба на детска стая: 

Цветовете на стените трябва да са меки и топли на основните стени, докато при стикерите на стената може да лавирате от цикламови кръгове до изскрящо златисто – може да имате един цветен акцент покрай леглото или около къта за игра, но не трябва да прекалявате с тях. 

Стикери за декорация – един или най-много два акцента в стаята са достатъчни

Kътът за игра или ъгълчето, както го наричат много интериорни дизайнери, е вторият най-важен елемент след спалнята. Той може да е по-комфортен с малка масичка с няколко столчета или пуф или по-креативен – с килим пъзел, балдахин, имитиращ палатка или бюро с множество пластмасови кутии с играчки и джунджурии. Може да монтирате люлка, хамак, да направите къща за игра.

Мебелите трябва да са възможно най-безопасните според възрастта на детето. Не трябва да са с остри ръбове или да са твърде тежки и масивни – има опасност от преобръщане, а това може да е смъртоносно.

Детските мебели се изработват от много по-леки материали. Нямат остри ръбове или тежки врати или чекмеджета. Ако не държите на класическите варианти на мебелировка, вижте няколко интересни открити гардеробни, без мебели.

Детски стаи за момчета

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com