Близалки без захар, ГМО, оцветители, консерванти и най-важното ОДОБРЕНИ ОТ ЗЪБОЛЕКАРИТЕ

Почти всяко дете е било ограничавано от сладкото като малко. Но едно 13-годишно момиче превърна ограничението в бизнес за милиони!

Алина Морз обожавала близалки, но за жалост баща й бил твърде строг с нея и я ограничавал от сладкото с мотива, че не е здравословно и разрушавало зъбите й.

Тя, обаче, не се примирила с това и непрестанно питала баща си “Защо не мога да направя полезни близалки за зъбите си?”

Той се съгласил да проучат заедно дали е възможно, свързали се със зъболекари и диетолози и с малко помощ Алина успяла за две години да създаде бранда си – Zolli Candy, който в момента струва 6 милиона.

13-годишната Алина Морз, която вече е милионер

Разбира се, не било толкова лесно да се стигне до точната рецепта -полезно, но и сладко. На 9 тя започнала да тества различни пропорции, за да превърне мечтата си в реалност.

Експериментирала с месеци вкъщи, но накрая успяла, използвайки заместителя на захарта ксилитол или т. нар. брезова захар като основа за сладките изкушения.

Близалките са без захар, ГМО, оцветители, консерванти и най-важното одобрени от зъболекарите

Младата дама започнала бизнеса си с 3750 долара, събрани от подаръци за рождения й ден и Коледа през последните няколко години

Само през първата си година от стартиране на бизнеса, тя продала 70 хиляди близалки

Алис може да е милионер, но преди всичко е дете. Тя ходи на училище и е прилежна ученичка. След училище ходи на тренировки по танци, а всеки следобед има среща със своите служители в офиса си.

Виж тук как да се справиш със злоядо дете

Тя не възприема бизнеса си само като работа, но и като приключение и иска да произвежда още и още полезни сладка.

Днес брандът й се продава в пет огромни американски супермаркети, подредени точно до пастата за зъби, не до бонбоните.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com