Детските и особено бебешките артикули и играчки трябва да се подбират с голямо внимание и отговорност. Те трябва да са подходящи както за възрастта, така и развитието на детето, изработени от качествени материали, но също така да оставят и по-малък отпечатък върху природата, тъй като пазарът ни е залят с китайски и некачествени артикули, които честно използваме само по веднъж и захвърляме.

Точно такива бебешки продукти и играчки избира да произвежда Калина, която създава бранда Таралеж.ка – бутик, както за ръчно изработени, така и за вносни качествени детски и бебешки аксесоари и играчки. Тя залага изцяло на натурални материали и предлага безопасни алтернативи на масово произвежданите бебешки и детски артикули на пазара – с иновативен дизайн и в нежни пастелни цветове.

Калина е майка и стартира Таралеж.ка през 2019 г., когато първият зъб на нейното дете започна да излиза

с идеята да осигури красива и безопасна алтернатива на масово произвежданите бебешки играчки за детето си. Това, което започва като хоби, се превърнало в основна част от нейното семейство. То определя и на какво учат дъщеря си – внимание към детайлите и стойността на качеството на всичко, което купуваме – било то една бебешка залъгалка или детска играчка. Ще ви представим продуктите и колекциите, които отличават бранда от останалите на пазара в България:

Комплектите на Таралеж.ка

Особено важно за бебенцата е те да са заобиколени от естествени материали. Например комплектите на Таралеж.ка в няколко серии – с гризалки, клипс за биберона и дрънкалка, създадени от хранителен силикон, който позволява да се стерилизира, натурално дърво, без фталати, както и без BPA, са чудесна идея за първите покупки за бебето вкъщи. Дрънкалката с рингове е забавна и функционална и изцяло безопасно решение за вашето бебе, а освен това, различните форми на елементите ги правят още по-подходящи за малките ни съкровища, защото допълнително облекчават болките от никнещите зъбки.

Играчки и продукти от холандския бранд Little dutch

В Таралеж.ка може да откриете и холандския бранд Little dutch с множество предложения на играчки и текстил от 0 до 3 години. Брандът се отличава със своето вечно и класическо усещане за стил, с нежни и приятни цветове, а всички техни продукти са в съответствие с европейските директиви и са произведени по социално отговорен начин, с висококачествена дървесина и материали.

Продуктите за хранене Done by deer

Продуктите за хранене Done by deer, които Таралеж.ка предлага, съчетават модерния скандинавски дизайн с пълна функционалност на продуктите, които отговарят на строгите европейски стандарти за безопасност. Продуктите за хранене на марката са направени от 100% хранителен меламин и силикон и може да се измиват в съдомиялната ви.

Всяка марка, която добавят към семейството на Таралеж.ка, е внимателно подбрана, както заради интересния дизайн, функционалност и безопасност, така и заради ценностите, които са заложени в нея. Таралеж.ка иска децата ни да живеят в един по добър свят и се придържа към концепцията за социална отговорност. Това е и причината да даряват по 1 лв. от всяка поръчка за деца в нужда. С усърдие, упорита работа, безсънни нощи и прецизност, те днес застават пред вас като марка, изградена върху репутация, отговорност и най-високо качество.

За още продукти последвайте Таралежка тук https://www.facebook.com/taralej.ka и тук – https://www.instagram.com/taralej.ka/

Само от 13.12 до 19.12 можеш да се възползваш от -10% отстъпка на всички продукти в сайта на Таралеж.ка – Използвай код ? merry10

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com