Черпим от мъдростта на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и принц Уилям

Три деца.. Тя е ослепителна, а той мъж на място. Това е едно от най-наблюдаваните и снимани семейства – херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и принц Уилям. Ето няколко принципа, на които кралското семейство много държи!

12. Дори да си важен човек в обществото, не означава, че нямаш задължения и вкъщи

Те имат една детегледачка, която им помага през деня с децата. Изключение правят всички дейности като хранене, баня и разходки, които Уилям и Кейт задължително не пропускат да направят.

11. Ценете работата на околните

Децата от малки знаят, че трябва да ценят работата на всички в къщата, било то камериерка, детегледачка или чистачка. Затова те никога не си позволяват да върнат храна, която им е сготвена и дори си подреждат стаите сами.

10. Семейството е на първо място

Джордж се грижи прекрасно за сестра си, както и за малкия си брат, дори са и най-добри приятели. Те знаят, че семейството е най-важното за тях, често посещават гроба на баба им принцеса Даяна, както и не пропускат дългите следобедни семейни разходки.

9. Децата трябва да изразяват емоциите си

Въпреки че са семейство от такъв ранг, Кейт и Уилям не възпитават децата си консервативно. Напротив, те искат децата им да имат нормално детство и да изразяват емоциите си. Малките сладури се усмихват, играят и се забавляват, както всяко едно дете.

8. Образованието е приоритет номер 1

Образование и култура, това са най-важните устои на кралското семейство. Малкият принц Джордж и принцеса Шарлот обожават да четат книги, тъй като от малки са закърмени с тази култура на четене. Кейт често води мъниците на изложби и музей.

7. Не съществува понятие като “не харесвам спорта”

Като кралско семейство Кейт и Уилям трябва да поддържат добра форма, затова й те са популярни с интензивното им спортуване – поло, футбол, ски, хокей. Малките принц и принцеса все още не показват голям ентусиазъм да спортуват, но Кейт и Уилям няма да оставят нещата така.

6. Добрите маниери и следването на етикета са задължителни

Мрънкане на публичн място? Плач или тръшкане? Това са несъвместими поведения за кралското семейство, затова ако малките деца започнат да се държат по-разпуснато по време на важни светски събития, ги връщат вкъщи. Те са наясно, че не може да се държат така пред хора, но въпреки това го правят, защото са ДЕЦА.

5. Децата са деца навсякъде, но по-добре да го правят вкъщи

Малкият Джордж тича като подивял вкъщи, няма спирка, признава Уилям, който се надява с възрастта малкият му син да се кротне. Но по-добре вкъщи, отколкото навън, категорично е кралското семейство.

4. Лек шамар или потупване по дупето? Никога!

Колкото и да са палави малките принц и принцеса Уилям и Кейт никога не си позволяват да ги ударят, дори и леко. Вместо това започват да им отвличат вниманието в друга посока, без да повишават тон, или дори объркват детето, като реагират остро, като него.

3. Таблет, смартфон, компютър – това са играчки само за възрастни

Малките Джордж, Шарлот и Луи си играят педимно навън, карат колела или се забавляват само с детски играчки. Те нямат достъп до техника, тъй като според родителите им тя изобщо не помага на децата да израстнат, а по-скоро влошава всичките им възприятия.

2. Да на анимациите 

Телевизията е позволена е определени часове, без да се прекалява. Те вече имат любими детски анимации, които им помагат да се забавляват в дъждовните дни.

Вижте как капките на доктор Бах биха помогнали на детето ви

1. Разумен начин на пазаруване 

Те може да имат възможности, но не обличат децата от горе до долу в чисто нови дрехи и обувки на скъпи марки. Дори и Кейт обожава да пазарува от Зара, който е бранд от средна класа.

Зад екипа на Детските градини стоят няколко много вдъхновени хора, които искат да направят деня ви по-информиран, по-весел, по-добър. -Контакт: info@detskitegradini.com